Last ned gratis Mamut Forretningsplan

  • Last ned gratis
  • Profesjonell forretningsplan
  • Forretningsidé
  • Markedsanalyse
  • Budsjettering

Last ned
gratis forretningsplan:

*
*
*
Nedlastningslenke til forretningsplanen blir sendt til deg på e-post.

MERK: Har du Mac og ønsker å laste ned forretningsplanen så må du ha Windows emulator.

Mamut forretningsplan inneholder maler for:


Hvorfor skrive forretningsplan?

Forretningsplanen er det viktigste dokumentet for en virksomhet under etablering. Planen hjelper deg å unngå feiltrinn og øker sannsynligheten for å lykkes. Skal du skaffe investorer, søke om lån eller støtte til oppstart er det ofte en forutsetning at du legger frem en god forretningsplan. Forretningsplanen skal vise at du har en gjennomtenkt forretningsidé som har livets rett.


Hvem skal lese forretningsplanen?

Det er viktig å tenke på hvem som skal lese planen når du skriver den. Potensielle investorer, leverandører, samarbeidspartnere, ansatte og kunder kan ha nytte og ønske om å lese den. Mamut Forretningsplan er enkel å skrive og vedlikeholde. Programmet hjelper deg med å holde oversikt over alt som skal med, hvilke punkter som er ferdig og hvilke som gjenstår.Hva er en forretningsplan

En forretningsplan er en strukturert og gjennomarbeidet fremstilling av dine planer om å starte egen virksomhet. Planen beskriver forretningsideen og hvordan du skal tjene penger på den. Den beskriver virksomhetens mål og hvordan disse målene skal nås.