Finn ditt Regnskapsprogram

Våre regnskapsprogrammer er blitt kåret til «Best i test» av PC World Norge hele 13 år på rad. I oktober 2014 vant Visma Mamut PC World Norges årlige test av regnskapsprogrammer for mindre bedrifter, selvstendig næringsdrivende og enkeltmannsforetak.

  • Forenkle håndtering og innlevering av MVA
  • Spar tid med automatisk bokføring av bilag
  • Fakturaprogram inkludert!
  • Vi hjelper deg, support inkludert i prisen
  • Mest for pengene, fra kun 139,- /mnd.
Anbefalte regnskapsprogram

"Mamut har bidratt til økt salg og gitt oss full kontroll på kostnadene."

- Magne Helgheim, Accept Service Partner AS

"Ingen slår daTax på funksjoner til enkeltpersonforetakene."

– PC World Norge, 12/2013

"Takket være Mamut kan vi benytte tiden mest mulig effektivt til å utvikle og øke inntjeningen i virksomheten."

- Knut Westgaard, daglig leder og eier i Completto AS

"Takket være Mamut kan vi benytte tiden mest mulig effektivt til å utvikle og øke inntjeningen i virksomheten."

- Knut Westgaard, daglig leder og hovedeier i Completto AS

"Kontaktregisteret i daTax synkroniseres enkelt mot Outlook og gir meg tilgang til kundeinformasjon, avtaler og tilbud hvor enn jeg befinner meg."

- Christen André Mentzoni, Kick Mentzoni

"Med Mamut One har vi alle forutsetninger for å arbeide effektivt hvor som helst."

- Harald Bendiksen, daglig leder ABC Metallprodukter AS

daTax Totaløkonomi

 

Enkelt regnskapsprogram

 

Oversiktlig regnskaps- og fakturaprogram for enkeltpersonforetak og småbedrifter.

Les mer om regnskap i daTax Totaløkonomi

Visma eAccounting

 

Nettbasert regnskapsprogram

 

Enkelt regnskapsprogramfor deg uten regnskapserfaring. Nettbasert slik at du kan bruke det i din nettleser.

Les mer om regnskap i Visma eAccounting

Mamut One

 

Komplett regnskapsprogram

 

Et komplett og funksjonsrikt regnskapsprogram for deg som ønsker å øke effektiviteten i bedriften.

Les mer om regnskap i Mamut One

Trenger du mer funksjonalitet? Se produktsammenligning

daTax – Enkelt regnskapsprogram

Regnskap med omfattende funksjoner

Som eier av et lite foretak ønsker du å begrense tiden du bruker på administrative oppgaver. Med regnskapsprogrammet daTax Totaløkonomi får du den hjelpen du trenger til å sette opp driftsbudsjett og føre ditt regnskap. • Ubegrenset antall konti som enkelt lar seg legge til og fjerne • Automatisk utskrift og elektronisk innlevering av næringsoppgave basert på regnskap • Støtte for alle norske nettbanker daTax Totaløkonomi har Norsk Standard kontoplan implementert. I tillegg har regnskapsprogrammet skreddersydde kontoplaner for en rekke bransjer. Ved hjelp av standardbilag blir regnskapsføringen enklere, transaksjoner hentes direkte fra nettbank og nærings- og omsetningsoppgaven sendes raskt inn elektronisk med Mamut for Altinn. Produktet har full støtte for avdeling go prosjekt go det er mulig å importere data fra lønnssystemer.

Fyldige rapporter

For å kunne ta gode beslutninger for din bedrift er det viktig å oppdatert status på alle bedriftens nøkkeltall. • Oversiktlige rapporter over blant annet kontoutdrag, reskontro, resultat, balanse og hovedbok • Du kan skrive ut rapporter som viser hvordan du gjør det i forhold til dine planer

Les mer Prøv gratis

Se produktsammenligning Tilbake til toppen

Visma eAccounting – Nettbasert regnskapsprogram for deg uten regnskapserfaring

Enkelt å fakturere og føre regnskap

Penger inn og penger ut, det er jo det business handler om. I eAccounting lager du raskt en oversiktlig faktura du kan sende på e-post eller skrive ut. Samtidig bokføres fakturaen automatisk. Slik er det også når du mottar en faktura. Det er enkelt og tar minimalt med tid for deg så du kan konsentrere deg om virksomheten isteden.

Integrasjon med DNB nettbank

Med en bankintegrasjon mot bedriftsnettbanken til DNB kobles automatisk inn- og utbetalinger på bankkontoen i nettbanken med kunde- og leverandørfakturaene i programmet. I tillegg bokføres det automatisk, slik at du ikke trenger å løfte en finger.

Få overblikk over bedriftens økonomi

Du har alltid full kontroll på bedriftens penger med Visma eAccounting. Ettersom du registrerer inn- og utbetalinger oppdateres et oversiktlig diagram på programmets startside. På startsiden får du også tips og råd om hvordan du effektivt kan arbeide i programmet samt en oversikt over den økonomiske tilstanden i bedriften din.

Les mer Prøv gratis

Se produktsammenligning Tilbake til toppen

Mamut One – Et komplett og funksjonsrikt regnskapsprogram

Regnskapsprogram

Brukervennlig og effektiv regnskapsføring

Med Mamut One Office går oppgaver som for eksempel bilagsregistrering, budsjettering, prosjektregnskap og rapportering raskt og effektivt. Du får alt du trenger for å føre ditt eget regnskap. Oversiktlige skjermbilder og en brukervennlig tilnærming til arbeidsoppgavene sikrer at rutineoppgavene løses på best mulig måte – på kortest mulig tid, med funksjoner benyttet av mange regnskapsførere.

Mamut Online Desktop

Alltid et skritt foran – Ta kontroll over økonomien

Med Office får du mer tid til analyse, og kan hele tiden holde deg oppdatert ved å ta ut oversiktlige rapporter. Å ha den rette informasjonen innebærer at du ligger i forkant av situasjonene og kan gjøre de endringer som er nødvendige. Mamuts regnskapssystem lar deg effektivt håndtere alt grunnleggende regnskap din virksomhet trenger, og sikrer at du oppfyller både dine egne og myndighetenes krav til rapportering. Integrasjon mot Altinn forenkler også arbeidet.

Vokser med din virksomhet

Mamut-løsningene er skalérbare og i stand til å vokse med bedriften. Skulle din virksomhet få behov for fakturering, lønn, e-handel eller en nettverksløsning, kan dette enkelt tilføyes. Du beholder selvfølgelig all historikk og data når bedriften vokser i Mamut-løsningene. Du får mer enn bare et verktøy for å sende faktura. Til en veldig lav pris får du også funksjonalitet for å håndtere kunder og produkter, sende ordrer og håndtere innbetalinger. Mamut One gir deg dessuten mulighet til enkelt å oppgradere med ny funksjonalitet som nettbutikk, integrert logistikkhåndtering og regnskap hvis du skulle få behov for det.

Les mer Prøv gratis

Se produktsammenligning Tilbake til toppen